lunes, 23 de enero de 2012

Cop de rock :)

El 18/01/2012 va ser un dels millors dies, perque vam anar amb el grup de 4t ESO de música a veure el concert de Cop de Rock, un musical en català. Va ser a Barcelona al Teatre Victòria.




Tota l'història va començar en el bar del pare d'en Roc. On un grup de joves (
en Pau, el Ramon, la Núria i en Roc) assajaven al magatzem del bar. 

Un cap de setmana arriben tres noies de les terres de l'Ebre, a celebrar la despedida de soltera de la Lluna i a pasar-
ho bé durant uns dies.



Una nit meravellosa, el Roc s'enamora perdudament de la Lluna, però ella al principi no en vol saber res de res.  Passen moltes aventures d'amor i de desamor... Les amigues de la Lluna, la Pilar i la Júlia, s'enamoren dels dos membres del grup, la Pilar d'en Pau i la Júlia d'en Ramon. La Júlia estava molt enamorada d'ell que fins i tot es van casar i van tindre fills. La Núria feia temps va aconseguir que el grup sortis a la televisió. El dia de l'actuació a la televisió en Roc i en Ramon no s'hi van presentar, perque van anar a buscar a la Lluna, però finament ella es va casar amb el seu home en Joan.














Passen 12 anys, i la banda s'ha perdut...en Pau va agafar una gran depressió i com bon amics seus el volen portar a un lloc per que es pugui recuperar, pero han de vendre totes les cançons a la televisió per fer anuncis i aixì poder aconseguir els diners per en Pau. Ell escolta les cançons a la televisió i  s'en va a la roca on composava i allì es va llençar desesperadament, tot acabaria malament. Pero la Lluna, es va separar del seu marit i va acabar amb en Roc, era previst però els hi va costar moltísim. La Lluna canta una cançó que va composar en Pau per poder recordar-lo amb molta alegria:Camins.
Finalment, van acabar cantant la cançó de Cop de Rock.


El musical em va encantar, i em va emocionar moltíssim.. S'ha de tornar a repetir perque va ser INCREÍBLE. Una de les frases que mes em va agradar va ser quan en Roc va dir "Canto en la llengua en la que somio". 





No hay comentarios:

Publicar un comentario