viernes, 8 de junio de 2012

Músics selvatges!

Bé, companys! L'època de músics selvatges s'està acabant. Tocar instruments ha sigut una gran etapa en cadascuna de les nostres vides, una manera de conèixer molt més la música!
També s'estàn acabant els dies d'utilitat d'aquest magnífic blog, però això no significa que no  podem penjar noves entrades eh! (com ens està anant l'estiu12')  Pero el final està cada vega més aprop. Avui em fet un petit esmorzar per celebrar el premi guanyat per l'Adelaida en el concurs Espiral d'Educablogs! Felicitats per tot l'esforç i les ganes que hi has posat.
En aquests moments, estem començant amb la Música i el cinema veient la pel·lícula Singing in the rain (Cantando bajo la lluvia). 


Aqui us deixo dues de les escenes que més m'agraden: 

2 comentarios:

  1. Moltes gràcies per les teves felicitacions. El teu treball amb el bloc ha anat millorant dia a dia (tot i que has de vigilar amb les faltes d'ortografia) i també la teva habilitat amb les TIC. I, és clar que pots continuar amb el bloc explicant com ha anat l'estiu. Ja m'ho faràs saber i llegiré l'article i fins i tot hi faré un comentari.

    ResponderEliminar
  2. Hola Carolina,
    com pots veure continuo seguint el teu bloc, però no sé si ara que ja no fareu música al insti, el deixareu aparcat. Seria una pena, ja que el que feu tu i els teus companys és prou interessant.
    Respecte a les bandes sonores, et recomano les de Ennio Morricone, i en especial la que va fer per la pel·li "Cinema Paradiso", personalment m'agrada molt.
    Aquí et deixo uns enllaços i em dius què et sembla.
    Et recomano mirar el hotmail, i després d'un merescut descans, latinear en el Moodle.
    Bon estiu

    http://www.youtube.com/watch?v=6J3Fh_F3tLk

    http://www.youtube.com/watch?v=ADrxfs_bgvs&feature=fvwrel

    http://www.youtube.com/watch?v=1FzVWlOKeLs

    ResponderEliminar